Corona - Dirimi Polering Vinduespolering & Rengøring

Dirimi Polering

Mobil 22 25 15 29
Telefon 57 52 70 99
Dirimi Polering - Din lokale udbyder af vinduespolering & rengøring Telefon 22 25 15 29
Gå til indhold

Corona


Corona side
Dirimi Polering vælger naturligvis at følge de gældende retningslinjer omkring Covid-19. Det betyder at udendørs opgaver løses stort set som normalt. Indendørs opgaver løses efter samråd med kunden, med henblik på, at undgå smitte. Hvis en indendørs opgave kan løses, mens der ikke er nogen hjemme, vil det være hensigtsmæsssigt, men det er ikke et krav.
I alle tilfælde, når der skal løses en opgave ude som inde, spritter vi af, bruger mundbind, og holder anbefalinger omkring afstand. Ved rengøringsopgaver har vi ekstra fokus på kontaktflader, såsom dørhåndtag, kontakter, låse etc.

Dirimi Polering oplever i lighed med stort alle virksomheder, nedgang i aktiviteter, og derved faldende indtjening. Indtil videre forsætter vi 2020 timepriser, og vil ikke her og nu foretage prisreguleringer. Når vi alle engang er "ude af Corona" vil vi foretage en økonomisk vurdering, og se på om det bliver nødvendigt med tiltag, der skal dække et økonomisk efterslæb. Her vil også hjælpepakker blive medindregnet. Sagt på anden måde, hvis disse hjælpepakker dækker efterslæbet, så indføres der ikke tiltag fra vor side.

Tøv ikke med at kontakte Dirimi Polering - vi er klar til at hjælpe dig.

Dirimi Polering

Har du egentlig tid til at gøre det selv

Tilbage til indhold