Samarbejde:: Vi tilbyder rengøring samarbejde som underleverzndør - Dirimi Polering Vinduespolering & Rengøring

Dirimi Polering

Mobil 22 25 15 29
Telefon 57 52 70 99
Dirimi Polering - Din lokale udbyder af vinduespolering & rengøring Telefon 22 25 15 29
Gå til indhold

Samarbejde:: Vi tilbyder rengøring samarbejde som underleverzndør


Underleverandør - Vi tilbyder hjælp til andre firmaer i branchen

Her på denne side tilbyder Dirimi Polering, at være underleverandør til lignende firmaer. Vi har en bred erfaring med den type samarbejder, og derved er I sikret en kompetent partner, der løser opgaverne, så det sikres, at kvalitet og service er i top.
Samarbejdet kan være også være underentreprenør eller samarbejdspartner, efter hvad der passer bedst for parterne. Opgaverne løses  efter beskrivelser I som hovedentreprenør foreskriver.
Ved en aftale, stiller vi bil og rengøringsudstyr til rådighed. Vi kommer naturligivs gerne forbi Jeres firma, med henblik på indledende salgsmøde. Vi lægger meget stor vægt på gensidig tillid, og gør det bedste for et godt samarbejdsklima.

GARANTI

Vi respekterer naturligvis og uden ophiold de almindelige regler om 12 måneders konkurenceklausuler, også efter endt samarbejde, og garanterer, at vi på ingen måde indleder dialog med Jeres kunder, med henblik på kundetilhørsforhold hos Dirimi Polering. Vi gør det klart for de af Jeres kunder, hvor vi har udført arbejder, at der er tale om samarbejde.
Kunder hos hovedentreprenør, hvor Dirimi Polering IKKE har udført arbejder, er IKKE omfattet af denne garanti. Vi gemmer oplysninger om opgaver, der er udført, indtil klausulperiode er afsluttet.

Vi løser bedst de mindre opgaver både privat, erhverv og det offentlige.Tøv ikke med at kontakte Dirimi Polering

Vi træffes i dagtimer bedst på telefon 22 25 15 29
Nedenstående formular kan også benyttes


Tip


Tip

Tip
Aftale underleverandør
Kontakt Dirimi Polering hvis I lige mangler en ekstra hånd.

Du er ikke i tvivl, når vi har været der

Dirimi Polering

Tilbage til indhold