Græsslåning - Dirimi Polering

Dirimi Polering
Mobil 22 25 15 29
Telefon 57 52 70 99
Firmaets logo, som vi bruger i vor markedsføring
Dirimi Polering - Din lokale udbyder af vinduespolering & rengøring Telefon 22 25 15 29
Gå til indhold

Græsslåning

Andre ydelser
Din lokale udbyder af græsslåning  - erhverv og privat
Vi kan hjælpe med græsslåning- Vi kan også opsamle det afklippede græs - Vi er klar med en hjælpende hånd
Vi tilbyder græsslåning i disse områder


2680 Solrød 2690 Karlslunde 4000 Roskilde 4030 Tune 4060 Kirke Såby 4100 Ringsted 4130 Viby sj 4140 Borup 4174 Jystrup 4320 Lejre 4330 Hvalsø 4600 Køge 4621 Gadstrup 4622 Havdrup 4623 Lille Skensved 4632 Bjæverskov 4681 Herfølge 4682 Tureby 4690 Haslev Benløse Dåstrup Ejby Gevninge Himmelev Kværkeby Lellinge Nørre Dalby Osted Slimminge Snoldelev Svogerslev Vemmedrup Vindinge
Græsslåning
Græsslåning opgave som vi udfører
Sæson
primo april til primo oktober månederVi tilbyder

  • Græsslåning af almindelige haver
  • Fjernelse af det afklippede græs,
  • Afretning af græskanter
  • Lettere fjernelse af mælkebøtter
Det betyder, at vi automatisk stopper klipning ved sæsonafslutning, og du behøver ikke at kontakte firmaet. Inden den nye sæson starter op igen, vil du blive kontaktet med henblik på aftale for den nye sæson. Ved accept af aftale og opstart af arbejde, for den nye sæson, er du som udgangspunkt bundet af aftale for hele sæsonen.Det er op til dig som kunde, at afgøre, om der skal klippes græs udenfor firmaets sæson. Kunden bestiller her græsklipning fra gang til gang. Klipning af græs udenfor sæson, sker for kundens risiko, og frmaet kan ikke pålægges et ansvar.

Vi klipper typisk hver 4 dag, da overklipning kan være skadelig for din plæne. Vi klipper ned til ca 1 cm græshøjde, da det ikke er sundt for din græsplæne, hvis græsset bliver for kort. Vi klipper heller ikke din plæne, hvis den er våd, da man så river græsset op, i stedet for at klippe det.

Når der i medier publiceres vandingsforbud, anbefaler vi at dette efterleves. Dette sker typisk i perioder med tørke. Det er kendt at græs der ikke vandes, hurtigt bliver gule og visne at se på. I langt de fleste tilfælde kommer græsset igen, når den får vand.

Vi foretager ikke gødning, da dette strider mod firmates principper omkring vort miljø.

Hvis du ønsker at opsige aftale indenfor sæsonen, sker det med 2 måneders varsel.

Der afregnes for arbejdsløn, samt den til enhver tid gældende pris, firmaet bliver pålignet, ved aflæsning på losseplads. Der tilsendes ultimo hver måned en faktura, for det arbejde der har været udført.

Private kunder kan få fradrag på selvangivelse efter bolig/job ordning

Aftale græsslåning
Såh, tøv ikke - book et besøg - så sørger vi for en velklippet græsplæne
Dirimi Polering
Har du egentlig tid til at gøre det selv
Tilbage til indhold