Rengøring - Dirimi Polering

Dirimi Polering
Mobil 22 25 15 29
Telefon 57 52 70 99
Firmaets logo, som vi bruger i vor markedsføring
Dirimi Polering - Din lokale udbyder af vinduespolering & rengøring Telefon 22 25 15 29
Gå til indhold

Rengøring

Vi tilbyder rengøring - erhverv og privat
Vi kan hjælpe med rengøring til de mindre opgaver. Erfaring siden 1999 sikrer at du får den løsning du kan være tjent med. Tøv ikke med at kontakte os.
Vi tilbyder rengøring i disse områder

2680 Solrød 2690 Karlslunde 4000 Roskilde 4030 Tune 4060 Kirke Såby 4100 Ringsted 4130 Viby sj 4140 Borup 4174 Jystrup 4320 Lejre 4330 Hvalsø 4600 Køge 4621 Gadstrup 4622 Havdrup 4623 Lille Skensved 4632 Bjæverskov 4681 Herfølge 4682 Tureby 4690 Haslev Benløse Dåstrup Ejby Gevninge Himmelev Kværkeby Lellinge Nørre Dalby Osted Slimminge Snoldelev Svogerslev Vemmedrup Vindinge
Med en aftale om rengøring hos Dirimi Polering er man som kunde sikret kvalitetsarbejde til overkommelige priser. Et ufravigeligt princip siden starten i 1999:
Vi udfører aftørring af flader, afkalkning, gulvbehandling, rengøring af bad/sanitet. Vi bruger miljødeklarede rengøringsprodukter. Vi kommer gerne forbi med henblik på vurdering og fremsendelse af tilbud.

Vi har den klare politik, at give den bedste service og det bedste resultat, hver gang.

Efter endt rengøring og inden den afsluttende gulvvask, går vi en runde, for at se om alt er som det skal være. Det er ikke bare noget vi skriver, vi gør det

En rengøringsopgave udføres typisk således

Hver gang udføres der rengøring på alt op til en højde af 1,80 m. Efter behov rengøres der på vandrette flader over 1,80 m, bagved flytbare reoler, møbler der er placeret op ad væg, under senge, ved flytbare hvidevarer, lodrette dørflader, paneler.

Som udgangspunkt rengøres der efter accepteret tilbud, men du er naturligvis velkommen til at sende besked, hvis du har et særligt ønske om rengøring. Ved udførelse af rengøring skal der være ryddeligt. Du behøver ikke at lægge eks. stole og mindre møbler op i senge og deslige. Hvis et rum ikke er ryddeligt, rengøres der ikke. eks. børneværelser med meget legetøj på gulvet. Som udgangspunkt røres rum med lukkede døre ikke.

Vi sikrer at kvaliteten af rengøring er i top. Vi gør hvad der skal gøres, for at sikre at du kunde har din rigtige løsning. Du skal være tilfreds, sådan er det bare. Mere end 20 års erfaring, sikrer at du som kunde kan være helt tryg ved at benytte Dirimi Polering.

Private kunder kan få fradrag på selvangivelsen efter bolig/job ordning.

I perioden primo november til medio februar, udføres rengøring om eftermiddagen.
Derved kan de lyse timer udnyttes bedst muligt til opgaver, der løses udendørs.
Vi tilbyder ligeledes

  • miniREN, som er rengøring
  • Bag møbler
  • Under sengen
  • Bagved hvidevarer
  • På høje flader
  • På gulvpaneler

En aftale betyder:
At du efter aftalte terminer vil blive kontaktet, normalt per e-mail. Der aftales en dato for rengøring. Der skal endvidere laves aftale med hensyn til nøgle og alarm. Du er ikke forpligtet til købe ydelsen, når vi kontakter dig. Du må gerne "springe over" til næste gang. Du vil så blive kontaktet igen. Du kan opsige aftalen uden varsel. Der afregnes efter forbrugt tid, dog minimum 1 time.


Efter særaftale kan vi også tilbyde rengøring inde i skabe og skuffer.På dørkarme

miniRen er vort eget koncept
Opgave rengøring vi udfører
Opgave rengøring vi udfører
Aftale rengøring
Såh, tøv ikke - book et besøg - så hjælper vi med nullermændene
Dirimi Polering
Har du egentlig tid til at gøre det selv
Tilbage til indhold