Hækkeklipning - Dirimi Polering

Dirimi Polering
Mobil 22 25 15 29
Telefon 57 52 70 99
Firmaets logo, som vi bruger i vor markedsføring
Dirimi Polering - Din lokale udbyder af vinduespolering & rengøring Telefon 22 25 15 29
Gå til indhold

Hækkeklipning

Andre ydelser
Din lokale udbyder af hækkeklipning - erhverv og privat
Vi kan hjælpe med hækkeklipning - her får du en pæn hæk hver gang vi har været der
Vi tilbyder hækkeklipning i disse områder

2680 Solrød 2690 Karlslunde 4000 Roskilde 4030 Tune 4060 Kirke Såby 4100 Ringsted 4130 Viby sj 4140 Borup 4174 Jystrup 4320 Lejre 4330 Hvalsø 4600 Køge 4621 Gadstrup 4622 Havdrup 4623 Lille Skensved 4632 Bjæverskov 4681 Herfølge 4682 Tureby 4690 Haslev Benløse Dåstrup Ejby Gevninge Himmelev Kværkeby Lellinge Nørre Dalby Osted Slimminge Snoldelev Svogerslev Vemmedrup Vindinge
Hækkeklipning
Hækkeklipning opgave som vi udfører
Husk naboen, ved klipning og afretning af hæk i skel

Vi tilbyder


  • Almindelig hækkeklipning
  • Afretning af hække
  • Fjernelse af vildskud
  • Opsamling af afklip
  • Kørsel til losseplads
Når hækken skal klippes, påhviler det kunden at tilse, at hækken er fri for fuglereder, insektbo og deslige. Hvis firmaet ved klipning konstaterer fuglereder, insektbo der ikke er fjernet, aftales ny termin. Vi forbeholder os retten til betaling for "tomme timer"

Hækkeklipning bør udføres, når væksten er moderat, typisk om foråret eller efteråret. Vi klipper ikke i ekstreme varmeperioder eller under tørke, da dette kan stresse planterne. Efter klipningen er det en god idé at give hækken en let gødning og rigeligt med vand.

Som udgangspunkt klippes der ned til 1,80m i højden. Hvis du har hæk ud til fortorv, skal hækken klippes ind i bredden, typisk indtil der hvor asfalt eller fliser slutter. Har du hæk ud til stisystem eller cykelvej, vil det være grundejer, der sørger for at disse kan passeres uden strittende hække.

Vi klipper ikke en bøgehæk af en vis alder, da grene og stammer typisk er noget kraftige, og der skal noget grej til, som vi ikke råder over.

Når vi klipper i skel, sker på betalende kundes foranledning og ønsker, og vi påtager os intet ansvar overfor naboer o.lign

Som med haveservice, kan vi tilbyde at  køre hækaffald på losseplads. Der betales fdor forbrugt tid i den forbindelse, samt den udgift firmaet pålignes, når vi kører gennem porten. Hvis affald er i sække, skal disse være gennemsigtige

En velplejet hæk er altid en fornøjelse at se på. Ved salg af en bolig, hvor bolig, hæk og have fremstår skarpt, er ikke en ulempe. Det gør købere positivt stemt.

Private kunder kan få fradrag på selvangivelse efter bolig/job ordning


Aftale hækkeklipning
Såh, tøv ikke - book et besøg - så klarer vi hækken for dig
Dirimi Polering
Har du egentlig tid til at gøre det selv
Tilbage til indhold